Громадянська освіта в Україні

ПОДІЛИТИСЬ

1 October 2019

ВУМ online – нам 4 роки!

Сьогодні, 1 жовтня – 4 роки, як платформа дистанційної громадянської освіти ВУМ online  стала доступною кожному громадянину у будь-якому куточку нашої країни. Інтернет – це неймовірний винахід, який зробив прорив на століття. Відкритий Університет Майдану (ВУМ) забезпечив можливість кожному зацікавленому/потребуючому/стурбованому скористатись знаннями через дистанційні курси, і формувати у собі чи своїх спільнотах громадянські компетентності. Тепер, набравши у вашому смартфоні/комп’ютері (приєднаному до інтернету) www.vumonline.ua, ви матимете нагоду обрати серед 60 дистанційних курсів та програм, стати одним з майже 50000 студентів платформи та приєднатись до 16000 сертифікованих випускників.

Ми дякуємо кожному, хто користає з тих знань і вчиться. Ми дякуємо тим, хто вчить і робить свій посильний внесок у розвиток громадянського суспільства в Україні. Ми дякуємо команді проекту, Наглядовій раді ГО “ВУМ”, друзям та колегам, які допомагали нам здійснити цю амбітну мрію своєю професійною та волонтерською працею. Відкритий Університет Майдану online – це дійсно народний проект, і у ньому горять іскри багатьох відданих сердець.

Але не час спочивати на лаврах, бо головні виклики перед нами, як громадянами, ще попереду. І нам потрібні критично мислячі, проінформовані громадяни, здатні порозумітися і об’єднатися заради спільних інтересів.

Слідкуйте за нашими анонсами. У цей навчальний рік готуємо для вас багато важливих дистанційних курсів, і формуємо найважливіше – дієву систему змішаного навчання громадян. Не перемикайтесь 🙂, далі буде…