Громадянська освіта в Україні

ПОДІЛИТИСЬ

22 October 2019

Платформа ВУМ online розпочала співпрацю з онлайн ресурсом Crello

Платформа громадянської освіти ВУМ online розпочала співпрацю з онлайн ресурсом Crello. Це онлайн-редактор відео і графічних дизайнів. Його мета – допомогти не-дизайнерам оформляти історії та ідеї у візуальному форматі легко, швидко і без зайвих витрат. Crello з’явився в 2017 році, і за цей час в сервісі зареєструвалося близько 2 млн користувачів, які створили за допомогою редактора понад 20 млн дизайнів. У Crello – тисячі статичних, відео і анімованих шаблонів в 46 форматах для соцмереж, блогів, реклами і друку.

Спеціальні можливості для громадських організацій

Команда проекту Crello запустила спеціальну програму для всіх неприбуткових організацій, включаючи еко-ініціативи різних масштабів. Ці організації можуть отримати безкоштовний доступ до онлайн-редактору. З його допомогою можна створювати інформативні та переконливі публікації для соц. мереж, плакати та інші дизайн-матеріали – так, щоб донести важливість еко-захисних програм ще більшій кількості людей.

Для більш докладної інформації щодо співпраці з Crello звертайтеся до команди проекту.

Для ВУМу співпраця з Crello – це можливість знайти нові ідеї, отримати підтримку професіоналів та зробити класні, круті, креативні проекти з мінімальними зусиллями.

Дякуємо команді Crello за надані можливості!