Громадянська освіта в Україні

ПОДІЛИТИСЬ

28 December 2020

Новорічне привітання від команди Відкритого Університету Майдану

Команда Відкритого Університету Майдану вітає всіх з прийдешнім Новим 2021 Роком та Різдвом! Цей рік був не простий для всіх. Він дуже чітко показав, наскільки важливо бути гнучкими та вміти швидко реагувати на зовнішні зміни.

Саме наприкінці року прийнято підбивати підсумки. І попри велику кількість непередбачуваних обставин, в нас за 2020 р. є чимало досягнень:

  • На ВУМ online спільнота зросла більш ніж на 42 тис. користувачів – ми зросли вдвічі і впритул наблизились до нашої цілі у 100 тис. студентів.
  • Ми запустили 11 нових онлайн курсів, серед яких: «Як діяти далі: Громаді про сталий розвиток», «Про НАТО», «Формування соціальної поведінки людей з інвалідністю в критичних ситуаціях», «Наші податки – гроші на вітер?» та інші. Докладно тут.
  • У 2020 році до ВУМ online приєдналися понад 40 нових викладачів.
  • На платформі ВУМ online користувачі здобули понад 25000 сертифікатів. Дякуємо вам, що завершуєте навчання і включаєте наші сертифікати у системи підвищення кваліфікації у різних сферах.
  • За цей рік на ВУМ online було більш ніж 1 900 000 унікальних переглядів. І не дивно, що наші користувачі активно вчилися в онлайні.

Це наші з вами досягнення і ми вдячні всім за співпрацю та підтримку.

З прийдешнім Новим 2021 Роком та Різдвом!

Бажаємо всім достатку, здоров’я, щастя і спокою. Ми сподіваємось, що наступний рік буде менш вибагливим на особливі стани, і передбачуванішим.

Нумо святкувати, набиратися сил, навчатись  та впевнено крокувати у 2021.

Ми продовжуємо працювати для Громадян. До зустрічі у новому році!