Громадянська освіта в Україні

ПОДІЛИТИСЬ

7 September 2020

“Як обрати управителя багатоквартирного будинку” – на ВУМ online стартував новий курс

Навчальний курс “Як обрати управителя багатоквартирного будинку” – це 6 максимально корисних безкоштовних лекцій, які допоможуть співвласникам багатоквартирного будинку навести в ньому лад та забезпечити його якісне обслуговування.

Якщо компанія, яка утримує ваш будинок, бездіяльна, ви не задоволені послугами, стан будинку погіршується, – час змінити її на проактивних фахівців та ефективно контролювати їхню роботу. Про те, як це зробити – йдеться в пропонованому курсі.

Він призначений для співвласників багатоквартирних будинків та представників ОСББ, а також управителів, які хочуть поглибити свої знання в цій сфері та отримати корисні поради. Курс буде цікавим для всіх, хто бажає дізнатися більше про діяльність управителя, особливості цього статусу, а також отримати покрокову інструкцію залучення управителя для багатоквартирного будинку.

З цього навчального курсу ви дізнаєтеся:

  • хто такий управитель та чим він відрізняється від ЖЕКу “старого зразка”;
  • які вимоги встановлені до статусу управителя, які послуги він надає та як має діяти під час надання послуг;
  • як залучити управителя для багатоквартирного будинку;
  • як діяти, щоб збори співвласників пройшли швидко та успішно;
  • як укласти договір з управителем та контролювати його виконання;
  • як дотримуватися всіх вимог законодавства при зміні управителя та розірванні договору.

Навчальний курс підготовлено в межах проекту «Енергоефективність у житловому секторі України», що впроваджується Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC, Група Світового банку) за фінансової підтримки Швейцарської Конфедерації.

Навчання на курсі безкоштовне. Долучайтесь!