Громадянська освіта в Україні

ПОДІЛИТИСЬ

19 February 2019

GIZ, ПРООН та ВУМ пропонують своє бачення дослідження Сталого Розвитку

19 лютого 2019 року, GIZ/ПРООН оголошують запуск спільного проекту та початок online-курсу Відкритого Університету Майдану. Проект має назву «Електроне навчання задля сталого розвитку».

Програма розвитку ООН за фінансової підтримки GIZ буде покращувати доступ до електронного навчання з тематики Цілей сталого розвитку (ЦСР) для українських державних службовців, представників бізнесу та громадянських лідерів. 

Цей проект розробляється разом із національними та міжнародними партнерами. Метою ініціативи є розказати, що таке сталий розвиток та пояснити його важливість цільовим групам. Наш онлайн-курс «Сталий розвиток як нова філософія мислення», який уже доступний на платформі vumonline.ua, пояснює основні ідеї сталого розвитку, розповідає про Програму досягнення цілей сталого розвитку 2030 та план України щодо реалізації цих цілей. 

Під час заходу, який відбувся у громадському просторі “Urban Space” у Києві, представники GIZ, ПРООН та Відкритого Університету Майдану поділилися своїм баченням, як посилити механізми онлайн навчання в Україні. 

Остап Стасів та Клавдія Шевелюк розказали про наш курс «Сталий розвиток як нова філософія мислення» і про популяризацію ідеї Сталого Розвитку в Україні через платформу громадянської освіти vumonline.ua. 

Клавдія Шевелюк – консультантка зі сталого розвитку. Засновниця агенції змін Responsible Future

Остап Стасів – співзасновник та координатор Відкритого Університету Майдану