Громадянська освіта в Україні

ПОДІЛИТИСЬ

17 March 2019

Event-менеджмент у громадському секторі – тренінг-практикум ВУМу

16 березня 2019 р. Відкритий Університет Майдану провів тренінг-практикум «Event-менеджмент у громадському секторі». У київському клубі «Наш формат» зібрались активісти, громадські діячі та представники ГО.

Захід проводився у форматі змішаного навчання. Його учасники спочатку пройшли онлайн курси «Соціальний капітал» та «Сталий розвиток: нова філософія мислення» на ВУМ online. Наявність сертифікатів цих курсів була обов’язковою умовою участі у тренінгу.

Так як учасники тренінгу засвоїли більшу частину матеріалу під час проходження онлайн курсів, тренінг був максимально практичним.

Ми працювали в робочих групах, обираючи близьку до власної сфери діяльності тематику. Кожна група мала свій проект. Ці проекти стосувалися різних сфер та соціальних проблем: порушення правил руху на дорогах, створення креативних просторів, реанімація бібліотек, проведення фестивалів у селах да віддалених містечках, робота з дітьми, батьками, впровадження практик сортування сміття та компостування.

«Мені здається, що я тут трохи зайва. Тут зібралися такі класні люди! Вони самі ефективно працюють, шукають нові ідеї та шляхи розв’язання проблем. Це супер аудиторія. Нетворкінг – це найефективніший спосіб навчання».

Наталя Склярська – тренерка, фахівець з подієвого маркетингу, викладачка курсу «Соціальний капітал» на ВУМ online.

Під час презентацій проектів ми обговорювали і навчались:

  • шукати гроші на проекти;
  • залучати бізнес та ЗМІ;
  • стимулювати команду, знаходити помічників та однодумців;
  • аналізу специфіки роботи у селах та формуванню сільських громад.

Команда Відкритого Університету Майдану дякує Наталії Склярській за підтримку та співпрацю! Також, дякуємо клубу «Наш Формат» за креативний простір та затишну атмосферу, яка дуже сприяла плідній роботі.

Наші учасники вже побігли реалізовувати свої ідеї в життя. Ми дякуємо всім, хто долучився до події і використав свій суботній час для саморозвитку та пошуку можливостей зробити щось цінне.

Бажаємо всім успіху!

Наталя Склярська – тренерка, фахівець з подієвого маркетингу, викладачка курсу «Соціальний капітал»

Учасники працюють в групі. Наталя Склярська допомагає, дає поради