Громадянська освіта в Україні

ПОДІЛИТИСЬ

23 October 2017

Екологічна виставка відкрилась у Миколаєві

Показати красу природи та звернути увагу громадськості на екологічні проблеми – у виставковому залі міського Палацу культури та мистецтв м. Миколаїв відкрилася виставка під назвою «Природа Причорномор’я».

Організатором експозиції виступив благодійний фонд «Індиго», який став одним з переможців Пітчингу проектів, що проводив ГО ВУМ спільно з Британською радою та Агенцією розвитку міста Миколаїв у травні-липні 2017 р. За результатами Пітчингу Фонд отримав фінансування на художнє оформлення заходу, закупівлю фоторамок тощо.

На виставці «Природа Причорномор’я» можна ознайомитися з понад сотнею робіт: фотографій та картин. Свої творіння тут представили понад 20 фотографів та 5 художників.

Варто відмітити, що в виставці одночасно приймають участь професіонали та аматори.

«Ми дали можливість початківцям показати себе, щоб у них був стимул продовжувати творити. І показали вже іменитих метрів, на яких дивишся і знаєш вже до чого прагнути. Тобто це збірна виставка», – говорить Ольга Криницька, голова благодійного фонду «Індиго».

Виставка демонструє те, як через мистецтво можна зобразити красу природи. Вона підштовхує громадськість замислитися над проблемами екології.

Виставка експонуватиметься 2 тижні, тож запрошуємо миколаївців долучитися до світу мистецтва і природи.