Громадянська освіта в Україні

ПОДІЛИТИСЬ

30 September 2017

Дитячий простір у провулку Волинського в м. Боярка

«Й в нашому кутку тепер є де гуляти з дітьми. Раніше до найближчої площадки було потрібно довго, а це нелегко з маленькою дитиною. Але тепер, після заміни небезпечних елементів та встановлення нових – цікавих, з дітьми можна гуляти набагато ближче біля дому», – розповідають батьки дітей, що живуть у пров. Волинського у м. Боярка

Дитячий майданчик в цьому провулку з’явився завдяки активним мешканцям м.Боярка, ГО ВУМ, Британській раді та Боярській міській раді. Коли у травні місяці було оголошено проведення Пітчингу проектів, активні мешканці провулку подали свої ідеї на конкурс, пройшли навчання, стали переможцями та отримали кошти на реалізацію своїх задумів.  Проект стартував в травні 2017 р., а вже в вересні всі елементи на майданчику  були встановлені.

Проект згуртував мешканців. Татусі встановлювали майданчик, мами діток фарбували паркан, а всі разом прибирали та облаштовували майданчик. Згуртувавшись можна втілити в життя багато цікавого і корисного. Крім того, оскільки всі етапи висвітлювались на загал, люди мали можливість пересвідчитись в дієвості конкурсу соціальних проектів.