Громадянська освіта в Україні

ПОДІЛИТИСЬ

16 March 2018

Активні громадяни міста Славутич пройшли навчання від ГО ВУМ

13-15 березня 2018 року в офісі підтримки громадських ініціатив КП «АРР» міста Славутич фасилітатори ГО ВУМ провели безкоштовне тренінгове навчання за програмою «Активні громадяни» від Британської ради. У навчальному курсі взяли участь активні славутичани, представники від закладів та установ системи освіти, культури, спорту, роботи із ЗМІ, громадські активісти.
За допомогою продуманої серії навчальних вправ та завдань учасники тренінгу навчалися тому, як сприяти соціальним змінам і забезпечувати сталий розвиток у своїй громаді.
Останній день тренінгу був присвячений написанню проектів соціальної дії, які можуть бути реалізовані у місті Славутичі. Усі написані проекти будуть вивчені та на основі конкурсу кілька з них будуть відібрані для фінансування.

Навчання відбувалося за сприяння КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради.

Довідково. «Активні громадяни» – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Проект стартував в 2009 році та реалізується більше ніж у 40 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії. Докладніше про проект http://www.britishcouncil.org.ua/active-citizens.

Фото від Дмитро Корчак