Громадянська освіта в Україні

ПОДІЛИТИСЬ

14 April 2018

«Здоров’яFest» у Чернігові – все для щасливого батьківства

П’ятниця 13-те стало щасливою та пам’ятною датою для Чернігівського центру «Азбука для батьків» та ГО «Відкритий Університет Майдану». Спільними зусиллями дві організації, які вболівають за щасливе майбутнє України, провели перший відкритий лекторій про материнство, батьківство та здоровий спосіб життя. Лекції проводили досвідчені лікарі. Фахівці поділилися своїм практичним досвідом, розвіяли міфи та стереотипи про вагітність та пологи, грудне вигодовування, здоров’я немовляти, правильне й здорове харчування.

Слухачі у невимушеній, доброзичливій та приємній атмосфері мали можливість отримати від фахівців ґрунтовні, кваліфіковані медичні поради та рекомендації на усі хвилюючі та актуальні питанні.

Дякуємо усім партнерам фестивалю «Здоров’яFest»: Британській раді в Україні, «Лабораторії здоров’я та стрункості», клініці НоваМед – за докладені зусилля для проведення такого очікуваного заходу, Office massage – за професійний масаж та можливість порелаксувати усім слухачам та спікерам, Культурно-діловому центру-коворкінгу «Світогляд» за гостинність та чудову атмосферу фестивалю.