Громадянська освіта в Україні

ПОДІЛИТИСЬ

1 September 2023

Як молодь має долучатися до відбудови: інструменти та практики

В День знань курс з такою назвою стартував на платформі vumonline.ua
Автори курсу впевнені, що саме, молодь має приймати важливі рішення про те, якою буде Україна після війни і саме молодь має брати найактивнішу участь у відбудові країни, адже те, що буде закладене сьогодні, стане нашим завтра. Попри всі жахи війни та непоправні втрати, саме тепер молоді українці мають унікальний шанс вирішити, яким воно буде.
Цей курс – для тих, хто готовий уже сьогодні долучитися до відновлення України та її повноцінного суспільного життя. Тут ви отримаєте необхідні теоретичні знання та практичні інструменти, навчитеся ключових демократичних цінностей та способів залучення громади до відновлення країни.

Він розроблений для молодіжних активістів та активісток у віці 16-35 років, зокрема для представників молодіжних рад, ГО, місцевої та центральної влади, молодіжних крил партій, вразливих груп, ЛГБТ спільнот, ВПО, діаспори, студентського самоврядування.

Після успішного проходження курсу учасники матимуть змогу почати реальну відбудову власних міст/громад/селищ шляхом реалізації спільних проєктів разом з організацією “Будуємо Україну Разом” або пройти стажування у VoxCheck, що сприятиме підвищенню ваших знань та навичок у сфері фактчекінгу та протидії дезінформації на різних рівнях.
Реєстрація за посиланням
Проєкт реалізується ГО “Платформа Публічної Дипломатії” за підтримки Національного Демократичного Інституту та фінансування Національного фонду на підтримку демократії.