Громадянська освіта в Україні

ПОДІЛИТИСЬ

9 November 2017

ВУМ у виданні «Майбутнє: тренди та ідеї»

Презентована днями книга Оксани Тодорової «Майбутнє: тренди та ідеї», зібрала під своєю обкладинкою найактуальніші бізнес-ідеї. Вагоме місце на сторінках видання відведене самопізнанню, навчанню, творчому та діловому розвитку людини, надихаючим прикладам та ідеям, що здатні змінювати сьогодення. Одна з таких ідей втілена у Відкритому університеті Майдану.

Кейс з назвою «Майбутнє успішного суспільства в Україні – у розвитку громадянських компетенцій» представляє Остап Стасів, що є співзасновником освітньої ініціативи та ГО «Відкритий університет Майдану».

Кількарічний досвід діяльності ВУМ ґрунтується на переконанні, що професійний розвиток та особистісний  ріст у нинішніх умовах неможливий без самоосвіти. Платформа дистанційної громадянської освіти https://vumonline.ua/ надає рівний та відкритий доступ до унікальних і вагомих знань, лідерів думки, фахівців своєї справи.

ВУМ, допомагаючи всім, хто прагне розвиватися та пізнавати світ в ритмі, який задає сьогодення, надихає тисячі українців до змін в собі та в своєму оточенні. ВУМ формує тренд громадянської компетенції вже зараз.