Громадянська освіта в Україні

ПОДІЛИТИСЬ

15 October 2017

Тренінг “Перша психологічна допомога в екстрених і кризових ситуаціях”

13 жовтня спільно з ГО ВУМ на базі Інституту державного управління у сфері цивільного захисту було проведено тренінг 1-го рівня «Перша психологічна допомога в кризових ситуаціях».

Учасниками тренінгу були представники громадських і волонтерських організацій, співробітники інституту, а також психологи та соціальні педагоги, які приїхали з різних міст і регіонів України. Приємно відзначити, що на тренінг прийшли люди, які пройшли відповідний курс на платформі ВУМ-онлайн (https://vumonline.ua/course/first-psychological-aid/ ) і захотіли познайомитися з авторами вже в режимі офлайн.

В анкеті зворотного зв’язку на питання, кому цей тренінг буде корисний, отримали наступні відповіді: «Тренінг корисний всім, хто працює з широкими масами, особливо для педагогів», «Співробітникам, керівникам ДСНС, начальникам пожежних частин», «Необхідний для людей і суспільства загалом, тому що ніхто ні від чого не застрахований», «Важливий не тільки для психологів та педагогів, а й для батьків», «Психологам, які працюють в кризової психології, медикам, волонтерам, педагогам», «Керівникам різних рівнів».

Детальніше про цю подію за посиланням http://www.3level.org.ua/13-october-2017-training-with-vum/