Громадянська освіта в Україні

ПОДІЛИТИСЬ

17 October 2023

Підвищення стійкості та конкурентоспроможності громад через туризм. Новий курс на vumonline.ua

17 жовтня 2023 року на нашій платформі стартував дистанційний  курс  Створення ефективних DMO для туристичного розвитку територій”, розроблений провідними експертами Асоціації Індустрії Гостинності України (АІГУ) та Національної Асоціації в’їзного та внутрішнього туризму Молдови (ANTRIM).
Курс буде корисним для всіх, хто зацікавлений у створенні конкурентоспроможних смарт-дестинацій, а також у посиленні стійкості та конкурентоспроможності громади за допомогою розвитку туризму і гостинності у своїх регіонах, –  представникам місцевої влади, фахівцям у сфері туризму та гостинності, представникам креативних індустрій, а також місцевих бізнесів і громадських організацій, наукової та академічної спільноти.

Він допоможе створити організацію менеджменту дестинації (DMO) або перетворити існуючу DMO на фінансово стабільну та ефективну організацію з управління конкурентоспроможністю території. Дасть зрозумілу дорожню карту із розвитку смарт-дестинацій за допомогою DMO.

Навчальне навантаження курсу відповідає 19,5 акад. годин або 0,65 кредитів ЄКТС.
Реєстрація на курс за посиланням: https://vumonline.ua/course/creation-of-effective-dmo/

Створення та публікація цього онлайн-курсу стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках проєкту USAID “Економічний розвиток, управління та зростання підприємництва” (EDGE). Зміст цих матеріалів є відповідальністю автора та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.