Громадянська освіта в Україні

ПОДІЛИТИСЬ

23 June 2018

ВУМ взяв участь у випускному Української академії лідерства

23 червня 2018 р. команда ВУМ відвідала подію, присвячену випуску студентів Української академії лідерства (УАЛ), яка відбувалася на території київського осередку УАЛ. Вже третій рік поспіль Академія проводжає своїх випускників, і ця урочиста подія є завершенням навчання в Академії та початком нових історій учасників програми. Всі випускники пройшли не простий шлях: серйозний відбір, щоб потрапити в команду найкращих, процес навчання та трансформацій, які тривали 10 місяців. Програма УАЛ допомагає молоді знайти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості. В основі навчання лежать фізичний, емоційний та інтелектуальний елементи розвитку.

На події зібралося понад 270 учасників та гостей. ВУМ долучився до «Ярмарку можливостей», де громадські організації та компанії презентували свою діяльність випускникам Академії. Також, випускники – грали в ігри, влаштовували змагання, танцювали та просто весело проводили час. Дощ та похмура погода не псували святковий настрій молоді, яка так довго чекала цієї церемонії.

Команда ВУМ розповідала про можливості платформи громадянської освіти ВУМ online, про онлайн курси, які є безкоштовними і доступні 24 години на добу.  Охочі долучались до ВУМної спільноти прямо під час події, проходили нескладний процес реєстрації та відразу підписувались на курси.

ВУМ дякує УАЛ за запрошення. Ми бажаємо випускникам подальших успіхів, натхнення, сил та енергії. Нехай кожен з них зробить свій вагомий внесок у розвиток України.