Громадянська освіта в Україні

ПОДІЛИТИСЬ

20 February 2018

Онлайн курси ВУМ – для студентів і викладачів

На початку лютого команда ВУМ здійснила креативний тур до Чернігова. У презентації від Відкритого Університету Майдану та майстер-класі Володимира Лісіна «Креативність» у Чернігові взяли участь студенти Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка.

Враженнями від зустрічі поділилася Марина Коновальчук, PhD, доцент кафедри дошкільної та початкової освіти, директор Центру розвитку обдарованості «Унікум»:

«Особисті зустрічі з цікавими людьми якнайбільше розвивають студентів, яких надихають історії успіху реальних особистостей, їхня харизма. А Володимир Лісін – креативний спікер, дуже харизматична і цікава людина, – зазначила пані Марина, яка також є й тренером з креативності. – Тема креативності сьогодні, як ніколи, актуальна. Креативна людина – успішна людина в 21 столітті. І мене особисто цікавить не просто міркування про творчих й винахідливих людей, а – тренінгова практика, конкретні техніки. Це все є в курсах ВУМ, що мені дуже імпонує».

Марина Коновальчук підкреслила, що онлайн курси Відкритого Університету Майдану допомагають активізували не тільки студентів, а й допомагають викладачам підвищувати якість вищої освіти. А слідкувати за новими курсами цієї, дійсно потрібної молоді платформи, можна на сайті vumonline.ua.