Громадянська освіта в Україні

ПОДІЛИТИСЬ

30 September 2019

Новий курс на ВУМ online до Всеукраїнського дня бібліотек

30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Бібліотеки – один з інструментів нашої цивілізації, який вже багато століть доводить свою ефективність в процесах збереження, накопичення і передачі людських пізнань.

Вітаємо всіх бібліотекарів з професійним святом. Бажаємо сил, натхнення, успіхів!

30 вересня на ВУМ online стартує безкоштовний курс – “Бібліотека – відкритий публічний простір”. Якщо ви шукаєте ідеї та шляхи розвитку бібліотеки, то це саме для вас. В курсі цінні поради та інновації, викладені цікаво і доступно, які реально втілити в життя навіть за умови обмежених ресурсів.

Тут саме ті приклади, які допоможуть переконати представників місцевого самоврядування, що спроможна громада починається з бібліотеки. Саме те бачення, яке розділять з вами надійні партнери.

Для кого цей курс:

Курс орієнтований на працівників невеликих бібліотек (міських, районних, сільських), які щиро прагнуть зробити свою бібліотеку сучасною і відкритою для різних категорій користувачів.

Викладачі:

  • Оксана Бруй, кандидатка наук із соціальних комунікацій, президентка ВГО Українська бібліотечна асоціація, директорка Бібліотеки НТУУ “КПІ імені Ігоря Сікорського”
  • Ірина Шевченко, кандидатка педагогічних наук, доцентка, віце-президентка ВГО Українська бібліотечна асоціація, директорка Центру неперервної культурно-мистецької освіти НАКККіМ, Заслужена працівниця культури України
  • Ярослава Сошинська, кандидатка історичних наук, виконавча директорка ВГО Українська бібліотечна асоціація, доцентка НТУУ “КПІ імені Ігоря Сікорського”
  • Оксана Бояринова, PR-менеджерка ВГО Українська бібліотечна асоціація

Онлайн-курс розроблений ВГО Українська бібліотечна асоціація за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції, та Японії.

Навчання на курсі безкоштовне. Долучайтесь!