Громадянська освіта в Україні

ПОДІЛИТИСЬ

13 October 2017

«Friends Festival» у м. Миколаїв

Наприкінці вересня у Корабельному районі м. Миколаїв відбулося велике сімейне свято – “Фестиваль друзів”.

Захід відбувся завдяки перемозі у Пітчингу проектів, що був організований у місті Миколаїв ГО «ВУМ» спільно з управлінням молодіжної політики Миколаївської міської ради та за підтримки Британської Ради в Україні. Проект – переможець Пітчингу отримав фінасування від ГО «ВУМ» та управління молодіжної політики на проведення «Friends Festival». Захід також підтримала низка вітчизняних підприємств, філії яких розташовані в Миколаєві.

На фестивалі було представлено 7 зон і 30 розважальних локацій, на яких миколаївці могли приємно і з користю провести час – освітня зона, безкоштовні майстер-класи, куточок профорієнтації, конкурси та лотереї, виставки і фото-зони, юридична консультація і ярмарок рукоділля, дегустації і фудкорт, виставка службової та спеціалізованої техніки, спорт на турніках та святковий концерт на сцені.

У заході взяв участь й Миколаївський міський голова Олександр Сенкевич. Звертаючись до присутніх, Олександр Сенкевич відзначив, що “Фестиваль друзів” це хороша ініціатива і на власному прикладі розповів про важливість дружби в житті кожної людини.