Громадянська освіта в Україні

ПОДІЛИТИСЬ

11 October 2017

Фестиваль “АвтоЛеді Півдня” відбувся у Миколаєві

Нещодавно на Соборній площі відбувся фестиваль «АвтоЛеді Півдня». На цьому фестивалі обрали кращу жінку-водія Миколаєва.

«Асоціація діячів естрадного мистецтва України» спільно з Патрульною поліцією Миколаєва, зразковою автошколою ТСОУ і Федерацією автоспорту України за підтримки Управління молодіжної політики Миколаївської міської ради, ГО ВУМ та Британської Ради підготували для миколаївців грандіозне свято.

Організатори заявляють, що цей фестиваль покликаний популяризувати рівність і безпеку на дорозі. На рівних з чоловіками жінки є активними учасниками дорожнього руху. Ні в чому не поступаючись сильній половині людства, справляючись з управлінням різних авто: від «малолітражок» до позашляховиків. Тому часи «автомобільного патріархату» канули в Лету!

Організатори підготували для миколаївців насичену програму, основною подією якої стали виступи учасниць фестивалю. У них було домашнє завдання, яке полягало в тому, що конкурсанткам потрібно було прикрасити особистий автомобіль, а також продемонструвати навички екстремального водіння.

Під час фестивалю всі охочі могли безкоштовно отримати правову допомогу і консультацію від Управління юстиції Миколаївської міської ради та Центру надання правової допомоги.

За підсумками конкурсу переможницею стала Валерія Козлова. Пані Валерія має за своїми плечима десятирічний водійський стаж. Миколаївським дорогам дівчина ганяє на своєму KIA Sportage, який є комфортним та швидким кросовером, як заявляє сама конкурсантка.

Переможниця отримала почесний титул «АвтоЛеді Півдня-2017» і цінні призи від партнерів та спонсорів конкурсу.

Це свято краси і драйву подарувало гостям і жителям міста масу яскравих вражень!