Громадянська освіта в Україні

ПОДІЛИТИСЬ

25 June 2018

ВУМ на фестивалі молодіжних ініціатив – Youthday’18

24 червня, у День молоді, в столичному парку імені Тараса Шевченка була відкрита платформа можливостей для молоді – Фестиваль молодіжних ініціатив Youthday’18. Організаторами заходу виступили Київська міська державна адміністрація, Управління молоді та спорту м. Києва, Київський молодіжний центр, Міністерство молоді та спорту, Міністерство юстиції, Головне територіальне управління юстиції у місті Києві.

У парковій зоні організували 22 локації, серед яких важливості, інформативності, науково-технічна, дитяча, літературна та музична сцени. Відвідувачів чекали концерт, алея молодіжних та громадських організацій, виступи відомих поетів та лекторів, настільні, комп’ютерні та спортивні розваги, експозиції сучасних художників, майстер-класи та тренінги, смачнющий фуд-корт та багато іншого.

Команда ВУМу не залишилася осторонь та також долучилася до заходу. Ми активно розповідали учасникам про платформу громадянської освіти ВУМ online, про наявні курси, які охоплюють різні сфери розвитку особистості, про важливість розвитку громадянських компетенцій. Усі охочі мали можливість відразу знайти нас онлайн і переконатися, що все просто і доступно.

Ми щасливі побачити дуже активну молодь, яка цікавиться можливостями щодо отримання нових знань. Ми віримо в молоде покоління українців! Вони всі різні, шукають себе, відкриті новому. І головне, що багато хто з них ставить собі запитання: «А що я можу зробити, щоб в Україні відбулися позитивні зміни?».

Успіхів вам, молоді українці!