Громадянська освіта в Україні

ПОДІЛИТИСЬ

12 October 2017

Долучайтесь до курсу “Соціальний маркетинг” на ВУМ online

Що робити, щоб люди, які живуть з вами поруч, змінили свою поведінку? Щоб вони позбулися шкідливих звичок, спробували робити щось незвичне для них, змінили своє ставлення до чого-небудь або кого-небудь?

Відповіді на ці та багато інших запитань надасть курс “Соціальний маркетинг” на ВУМ online. https://vumonline.ua/course/social-marketing/

Це не про психологію і не про сорок порівняно чесних способів досягнення мети. Це про маркетинг, але в нетрадиційній для нашого суспільства сфері.

Цей дистанційний курс буде цікавий фахівцям з маркетингу, перед якими постало завдання планування соціальних впливів, і всім тим, хто, розмірковуючи про необхідність вирішення тих чи інших соціальних проблем, хотів би зрозуміти специфіку маркетингових підходів, рішень та інструментів, що застосовуються для цього. Іншими словами, цей курс буде корисним також і активістам, і співробітникам неурядових організацій, і, більш широко, представникам громадянського суспільства – тим, хто, займаючись завданнями соціальної взаємодії, зміни соціальної поведінки, намагаючись щось змінити навколо себе, пробував перенести стандартні підходи комерційного маркетингу на цю сферу і переконався в тому, що вони не працюють.