Громадянська освіта в Україні

ПОДІЛИТИСЬ

3 October 2017

Туристичний портал для м. Чернігів

Чернігів давно вже взяв курс на активний розвиток туристичної галузі. Але цей розвиток стримувала відсутність промоції міста через сучасні цифрові ресурси – інтернет, соціальні мережі тощо.
Наявність єдиного он-лайн ресурсу – Туристичного порталу, є одним з першочергових інструментів для підвищення туристичної привабливості міста та інформаційної обізнаності туристів.
Чернігів до недавнього часу не мав такого ресурсу.
Тому коли у місті ГО ВУМ спільно з Британською радою та Управлінням стратегічного розвитку оголосили проведення Пітчингу проектів – команда, що займається розвитком туризму, одразу подало на конкурс проект по створенню єдиного туристичного Порталу.
А перемога у конкурсі та безпосередньо реалізація проекту дали можливість “заманити” у місто більше туристів і конкурувати з іншими містами, які вже мають такий аналог.
На сучасному, стильному порталі консолідовано туристичну інформацію про Чернігів.
На сайті розміщено інформацію про місто та його пам’ятки, найбільш відвідувані готелі та кафе міста; є інтерактивна карта; календар подій та фестивалів, що відбуватимуться в місті; відмічені основні туристичні маршрути; можна знайти інформації про легенди міста Чернігів та знайти контакти екскурсоводів. Також на сайті зосереджена найкраща фотобаза міста.
На даний час сайт проходить технічну перевірку та перехід на доменне ім’я Chernihiv.Travel, а вже зовсім скоро запрацює на повну потужність.