Civic Education in Ukraine

SHARE

5 October 2017

«Космічний коворкінг» у м. Боярка

Завдяки Пітчингу проектів та навчанню, що проводила ГО «ВУМ» спільно з Боярською міською радою за програмою Британської ради, у місті Боярка з’явився «Космічний коворкінг». Метою проекту стало створення зручної платформи для взаємодії громадських організацій міста та ініціативних містян. А також просування ідеї важливості цікавого спільного сімейного відпочинку та активної громадської позиції.

За час роботи коворкінгу відбулося понад 10 сімейних зустрічей, на яких були присутні діти, підлітки та їхні батьки. Загальна кількість відвідувачів – більш ніж 200 осіб.

На тематичних зустрічах обговорювались такі важливі теми, як «Земельні відносини між органами влади та громадянином», «Ініціативи ГО та їх залучення до міських програм», проводились майстер-класи із різних напрямів тощо. Також на базі коворкінгу проводились творчі вечори, перегляди фільмів, читання казок, розмовні клуби та настільні ігри.

Це стало можливим завдяки підтримці проекту “Космічний коворкінг”, який зараз вже став штаб квартирою для багатьох ГО в м. Боярка.